Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Mια Μεταλλαγμένη Μπάρμπι

Η Βαλέρια Λουκιάνοβα έγινε γνωστή για την ομοιότητά της με τη Μπάρμπι και αποδίδει τα απόκοσμα χαρακτηριστικά της στη...φύση! Παραδέχεται ότι έβαλε νυστέρι μόνο στο στήθος της...


Η 28χρονη Ουκρανή είναι παραμορφωμένη από τις πλαστικές επεμβάσεις και νιώθει υπερήφανη. Όπως λέει το παρουσιαστικό της είναι αποτέλεσμα μόνο δίαιτας και άσκησης, ενώ την ενέργειά της την αντλεί από τον ήλιο και όχι από το φαγητό.


Μέσα στο παραλήρημα της, μάλιστα, κατηγορεί όσους καταφεύγουν στο χειρουργικό νυστέρι για αισθητικούς λόγους. Αιτία για την «ασχήμια» του κόσμου που οδηγείται στους πλαστικούς χειρουργούς είναι, όπως λέει, οι φυλετικές προσμίξεις.

«Τα ζευγάρια διαφορετικών εθνοτήτων ασχημαίνουν το ανθρώπινο είδος και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των πλαστικών επεμβάσεων», υποστήριξε η γυναίκα-Μπάρμπι σε πρόσφατη συνέντευξή της, βγάζοντας από τα ρούχα του το δημοσιογράφο που την αποκάλεσε «ρατσιστή εξωγήινο».

Η γυναίκα Μπάρμπι, Βαλέρια Λουκιάνοβα και ο Τζάστιν Τζεντλίκα που έχει επισκεφτεί 90 φορές τον πλαστικό χειρούργο για να μοιάζει με τον Κεν, τον αρραβωνιαστικό της διάσημης κούκλας.

Η ιδέα της απόκτησης παιδιών της προκαλεί αποτροπιασμό, όπως αναφέρει και συνεχίζει «προτιμώ να πεθάνω από βασανιστήρια, μιας και το χειρότερο πράγμα στον κόσμο είναι ο οικογενειακός τρόπος ζωής».

Ευτυχώς δηλαδή που δεν θέλει να κάνει και παιδιά για να διαιωνίσει το είδος της...


 Πηγή:http://www.iefimerida.gr/node/150350#ixzz312uCLXVi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου