Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Αρωματοθεραπεία Στο Γραφείο



Νιώστε ευχάριστα τις ώρες όπου βρίσκεστε στο γραφείο, χρησιμοποιώντας αιθέρια έλαια.


Αιθέρια έλαια που μας βοηθούν  στην εργασιακή καθημερινότητα μας.



1) Τεταμένη ατμόσφαιρα, υπερένταση - Σε τέτοιες περιπτώσεις όπου χρειαζόμαστε να πέσουν οι τόνοι & να χαλαρώσουμε, τα αιθέρια έλαια με ηρεμιστικές ιδιότητες είναι τα πιο κατάλληλα - Λεβάντα, Γεράνι, Σανταλόξυλο, Χαμομήλι, Ροδόξυλο & ο Κέδρος.

2) Υπνηλία, πνευματική κούραση - Για πνευματική διαύγεια χρειαζόμαστε αιθέρια έλαια που θα μας τονώσουν, θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τη κούραση & να αυξήσουμε τη συγκέντρωση. Επιλέξτε αιθέρια όπως το Δενδρολίβανο, τη Μέντα, το Λεμόνι, το Βασιλικό, το Τζίντζερ ή το Κυπαρίσσι.

3) Όταν ο χώρος μυρίζει περίεργα - σε ανάλογες & δυσάρεστες περιπτώσεις επιλέγουμε αιθέρια όπως το Κυπαρίσσι, το Λεμονόχορτο, το Λεμόνι, όπου καθαρίζουν την ατμόσφαιρα.

4) Η ατονία της Δευτέρας (monday blues), έλλειψη έμπνευσης - Εδώ όλα τα αιθέρια έλαια από εσπεριδοειδή μας κάνουν διότι έχουν την ιδιότητα να μας φτιάχνουν τη διάθεση μας προς το καλύτερο φυσικά. Δοκιμάστε Γκρέϊπφρουτ με λίγο Βασιλικό εάν οι Δευτέρες σας είναι κάπως 'πεσμένες'.

5) Άρρωστη ατμόσφαιρα, βακτήρια - Αντιβακτηριακή δράση έχουν τα αιθέρια του Τεϊόδεντρου, το Θυμάρι, το Λεμονόχορτο, ο Άρκευθος κ.α.



Τρόπος χρήση: Μπορείτε να ρίξετε 2 σταγόνες αραιωμένο σε νερό χρησιμοποιώντας την αρωματική λύχνο ή εμποτίζοντας ένα μαντίλι και κάνετε εισπνοές, όσες φορές σας ευχαριστεί.



http://herbsnbeauty.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου