Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

3 βήματα για λαμπερή επιδερμίδα


Μπορεί το τρέξιμο στο πάρκο της γειτονιάς σου, τα ψώνια σε υπαίθριες αγορές και το φαγητό σε εστιατόρια της εξοχής να είναι υπέροχες καλοκαιρινές δραστηριότητες αλλά οι βλαβερές ακτίνες του ηλίου καραδοκούν σε κάθε σου βήμα. Δες 3 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις για να έχεις λαμπερή και υγιή επιδερμίδα όλο το καλοκαίρι!

1.)Προστάτεψε την επιδερμίδα σου από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου.
Μία πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι το 60% των γυναικών δεν προσπαθούν να προστατέψουν το δέρμα τους από συνθήκες όπως είναι ο πολύς ήλιος ή ο υπερβολικά πολύς αέρας. Από εκεί, όμως, πρέπει να ξεκινήσεις. Φόρα καθημερινά ένα αντηλιακό με δείκτη προστασίας 15 και είσαι καλυμμένη.

2.)Ξεκίνα μία ρουτίνα περιποίησης και μείνε σε αυτήν.
Λιγότερες από τις μισές γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα ακολουθούν μία συγκεκριμένη ρουτίνα καθημερινής περιποίησης. Το ποσοστό αυτό είναι πολύ χαμηλό αν αναλογιστεί κανείς πως οι γυναίκες πρέπει να έχουν μία καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας τους έτσι ώστε να διατηρούν υγιές και λαμπερό το δέρμα τους.

3.)Πρόσεχε γενικότερα όλα όσα κάνεις καθημερινά.
Είναι σημαντικό, πέρα από το να χρησιμοποιείς τα σωστά προϊόντα ομορφιάς για την επιδερμίδα σου, να ακολουθείς έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Η διατροφή, η γυμναστική και η ηρεμία είναι μερικά από τα πράγματα που είναι πολύ σημαντικά για την ομορφιά της επιδερμίδας σου.

Πηγή: faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου