Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Βότανα Για Να Κόψετε Το Αλκόολ



Η έντονη επιθυμία για κατανάλωση αλκοόλ είναι το πρώτο σημάδι ότι μπορεί κάποιος άνθρωπος να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα εθισμού και να χρειάζεται βοήθεια για να απαλλαγεί από αυτό.


Αν αντιληφθείτε ότι εσείς, ή κάποιο κοντινό σας πρόσωπο, καταναλώνει συχνά, αισθητά περισσότερο αλκοόλ από το κανονικό, τότε εκτός από το να ενημερώσετε κάποιον γιατρό που θα σας δώσει συγκεκριμένες, επαγγελματικές συμβουλές, υπάρχει και κάτι απλό που μπορείτε να κάνετε από μόνοι σας.

Δείτε τρία απλά ροφήματα που μπορείτε να πίνετε, για να μειωθεί η επιθυμία σας να καταναλώσετε αλκοόλ:

Αγγελική
Το ρόφημα από το φυτό Angelica Atropurpurea (ή Angelica) είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό φυτικό φάρμακο για τον αλκοολισμό και την καταστολή της επιθυμίας για αλκοόλ σε άτομα που βρίσκονται σε διαδικασία απεξάρτησης. Ακόμα πιο αποτελεσματική είναι η ρίζα του συγκεκριμένου φυτού. Αν την συνθλίψετε και να την καταναλώσετε σε μορφή σκόνης, θα δείτε ότι η επιθυμία σας για αλκοόλ θα μειωθεί ακόμα περισσότερο. Η πικρή γεύση της σκόνης ρίζας μειώνει την επιθυμία για αλκοόλ.

Χαμομήλι
Το χαμομήλι είναι ένα φυσικό ηρεμιστικό και μυοχαλαρωτικό. Το τσάι από χαμομήλι είναι εξαιρετικά ευεργετικό για εκείνους που θέλουν να μειώσουν την επιθυμία για αλκοόλ. Περιέχει φυσικές θεραπευτικές ιδιότητες που καταπραΰνουν το πεπτικό σύστημα και ανακουφίζουν το αίσθημα της ναυτίας που μπορεί να προκύψει από τον περιορισμό της κατανάλωσης οινοπνεύματος. Το τσάι από χαμομήλι ηρεμεί το μυαλό και τον οργανισμό και μειώνει την "ανησυχία" για ποτό. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε αποξηραμένα φύλλα του βοτάνου για να ετοιμάσετε ένα τσάι από χαμομήλι. Καταναλώστε αυτό το τσάι τακτικά για να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη.

Πικραλίδα ή Ταραξάκο
Η πικραλίδα είναι ένα βότανο που είναι πολύ καλό για την αποτοξίνωση του σώματος και τη μείωση της έντασης των συμπτωμάτων στέρησης οινοπνευματωδών ποτών. Οι ρίζες αυτού του βοτάνου έχει αποδειχτεί ότι μειώνουν την επιθυμία για κατανάλωση αλκοόλ. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι τα χημικά συστατικά που υπάρχουν στη ρίζα της, διεγείρουν την παραγωγή χολής. Η κατανάλωση αλκοόλ μειώνει το επίπεδο της χολής στο σώμα. Η ρίζα της πικραλίδας μπορεί να γίνει σχεδόν σκόνη και να προστεθεί στο τσάι σας για να κάνετε ένα αποτελεσματικό φυτικό φάρμακο ενάντια στην επιθυμία για αλκοόλ. Θα πρέπει να πάρετε περίπου 5 γραμμάρια της ρίζας μία φορά την ημέρα για καλύτερα αποτελέσματα, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες.



http://herbsnbeauty.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου