Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Το λάδι ομορφιάς που εμπιστεύονται οι stars



Στα ινδικά το όνομα του δέντρου που το προσφέρει είναι «Kalpa Vriksha» και σημαίνει «το δέντρο που χαρίζει όλα τα ζωτικά συστατικά για τη ζωή», ενώ στις Φιλιππίνες χαρακτηρίζεται ως «δέντρο της ζωής».

Στις ιδιότητες του «ορκίζονται» οι μεγαλύτερες stars του Χόλυγουντ, όπως η Jennifer Aniston, η Miranda Kerr και η Gwyneth Paltrow.

Μιλάμε φυσικά για το λάδι καρύδας και τις θαυματουργές ιδιότητές του για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα.

H καρύδα είναι σημαντική πηγή αντιοξειδωτικών στοιχείων, βιταμινών και μετάλλων. Το ανθρώπινο δέρμα αντιδρά πολύ θετικά στα ευεργετικά συστατικά της καρύδας, τα μεταλλικά άλατα και τα ιχνοστοιχεία, που βοηθούν στην αποτοξίνωσή του. Το παρθένο λάδι καρύδας είναι πολύ πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία, που διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας, προστατεύοντας το δέρμα από τη δημιουργία ελεύθερων ριζών. Eπίσης, το λάδι από καρύδα, χάρη στη μικρή μοριακή δομή του, επιτρέπει τη γρήγορη απορρόφησή του από το δέρμα, χαρίζοντας βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα, απομακρύνοντας τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα και αφήνοντας το δέρμα λείο, απαλό και φωτεινό.

Πώς θα το χρησιμοποιήσετε:

Μαλλιά
Η τακτική χρήση του στα μαλλιά ως μάσκα τα δυναμώνει και τα κάνει πιο απαλά και λαμπερά.
Ντεμακιγιάζ
Αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ στο πρόσωπο και τα μάτια και ενδείκνυται ακόμα για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.
Ως κρέμα ματιών
Δύο σταγόνες κάτω από τα μάτια κάθε βράδυ πριν τον ύπνο αρκούν για να ηρεμήσουν τα μάτια σας από τα πρηξίματα και τις λεπτές γραμμές.
Σώμα
Η απόλυτη ενυδάτωση για την επιδερμίδα. Κάντε μασάζ με λάδι καρύδας και θα εκπλαγείτε από το πόσο απαλό θα είναι το δέρμα σας.
Ξύρισμα
Χρησιμοποιήστε το αντί για αφρό ξυρίσματος. Θα κάνει το ξύρισμα πανεύκολο και θα αφήσει τα πόδια σας ενυδατωμένα και χωρίς ερεθισμούς.
Αντηλιακή προστασία
Το λάδι καρύδας περιέχει μικρό δείκτη προστασίας το οποίο τους καλοκαιρινούς μήνες μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τα λάδια μαυρίσματος του εμπορίου.


Πηγή: onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου